Utilització del filtres pas a pas

From WikiEducator
Jump to: navigation, search

1. Els filtres per limitar les cerques es troben a la part inferior de la pantalla de cerca:


43.GIF


2. Una vegada hagueu decidit quin tipus de cerca voleu fer, a quina biblioteca voleu buscar i hagueu omplert totes les caselles de cerca, a la part inferior de la pantalla trobareu els següents filtres:

• Idioma: permet recuperar només els documents que estiguin en la llengua seleccionada. Si no n'especifiquem cap el sistema per defecte executa la cerca sense limitar cap llengua.


44.GIF


• Tipus de suport: permet limitar la cerca depenent si busqueu un text imprès, un vídeo, un enregistrament sonor, etc. Si no n'especifiquem cap el sistema per defecte executa la cerca sense limitar el suport.


45.GIF


• Tipus de document: permet limitar la cerca per llibres (monografies), publicacions periòdiques, capítols o articles. Si no seleccioneu cap opció el sistema per defecte executa la cerca sense limitar el tipus de document.


46.GIF


• Data de publicació: et permet limitar la cerca a documents que s’hagin publicats entre dos anys determinats. Si no especifiquem res, el sistema per defecte executa la cerca sense limitar cap data.


47.GIF


3. Un cop tingueu la cerca feta i els límits seleccionats podeu executar la cerca clicant l'opció Cercar.Altres opcions

Fitxa.GIF Fitxa: et dóna més informació bibliogràfica del document

Mainmenu.gif Nova cerca: et porta de nou a la pantalla principal de cerca

Help.gif Ajuda: “ajudes del catàleg”