Potentialul communitatii/Voluntarii Incepatori

From WikiEducator
Jump to: navigation, search

English Español Français Português

PB-hea-ro.gif
PB-Iul2-ro.gif


Ghid pentru Voluntari

de --Phil Bartle 07:51, 22 July 2009 (UTC)

tradus de : Iulia

Vrei sa contribui la dezvoltarea internationala? Vrei sa ajuti in lupta cu saracia? Vrei sa vezi comunitatile cu venituri mici transformate in comunitati independente? Vrei sa faci parte dintr-un program de generare venituri?

Aceste materiale de training sunt folosite de sute de lucratori comunitari de pe cinci continente. Aceste materiale instruiesc lucratori comunitari cum sa ajute oamenii saraci sa scape de saracie. Mai nou suntem rugati sa traducem aceste materiale in diferite limbi.

Aceasta este o oportunitate pentru studentii la litere care au nevoie de proiecte de traduceri.Este o oportunitate pentru seniori sa aduca o contributie insemnata. Este o oportunitate pentru oricine de a-si imbogati CV-ul. Numele tau va fi trecut pe documentele traduse de tine.

Deasemenea avem nevoie de ilustratori. Poti desena imagini alb si negru cu diferite costume si peisaje ca acelea de acest site? Daca raspunsul tau este afirmativ atunci esti invitat sa ni te alaturi. Vezi Contributors.

Poti executa comenzi simple pe calculator cum ar fi transformarea materialelor de training in prezentari Power Point? Poti sa faci versiunea text a unei pagini web? Avem nevoie devoluntari utilizatori computer.

avem nevoie de scriitori. Ai abilitatea de a scrie intr-un limbaj simplu care poate fi inteles de cititori cu educatie la nivel de gimnaziu? Poti scrie instructiuni simple pentru lucrul in comunitati care au nevoie de capacitare?

Avem nevoie de coordonatori care sa incurajeze, ghideze si sa formeze o echipa de voluntari.

Acesta nu este un site comercial. Toate contributiile la acest site sunt "pro bono" si voluntare.

––»«––

Utilitare

Today is: 2024 July 12, Friday
The time is 13:29, Zulu (ie. at Greenwich)

Ştiri şi evenimente WikiEducator

Tutorials, Meetings and News

Sfaturi şi Sugestii

Sfaturi şi Sugesti

Contacte frecvente

Mica noastră trupă, şi prieteni ai Potentialul Comunitatii

Janita Thomson Iulia Bulibasa Phil Bartle

Feedback & Mesaje de la Wikineighbours

Va rugam lasati mesajele dumneavoastra pe pagina de discutii.