Cerca per títol pas a pas

From WikiEducator
Jump to: navigation, search

1. Una vegada estigueu a la pantalla de Cerca bàsica, seleccioneu l'opció Títol. En aquest tipus de cerca no poseu mai els articles inicials dels títols. Per exemple si busquéssim el llibre La filosofia de las ciencias sociales, cal buscar-lo per Filosofia de las ciencias sociales.

Podeu fer la cerca limitant la localització on voleu que es trobi el document que busqueu, per utilitzar aquest límit de cerca seleccioneu la biblioteca de l'apartat “Buscar al catàleg de”.

8.GIF


2. Tot seguit us apareixerà una llista de títols amb el que heu escollit en primera posició. En cas que no hi hagi cap document associat a la vostra cerca us apareixerà una llista amb els títols més semblants.

9.GIF


3. Ara cliqueu a sobre del títol i accedireu a la pantalla d’Informació bibliogràfica, que us dóna informació del document (autor, títol i dades de publicació). Anant a Còpies, us porta al menú d’Exemplars i volums.

10.GIF


4. El menú d’Exemplars i volums us informa de les biblioteques que el tenen (localització), la seva disponibilitat (estat) i el codi de barres (codi). Si voleu localitzar el document a la biblioteca cliqueu a sobre del número que apareix a l’esquerra i accedireu a la pantalla de les dades de l’exemplar.

11.GIF


5. A la pantalla d’exemplars la signatura topogràfica us indica on podeu trobar el document a la biblioteca. Per tal de trobar-lo podeu mirar les indicacions de la biblioteca i si cal adreçar-vos al taulell d’informació bibliogràfica.

12.GIFAltres opcions


Fitxa.GIF Fitxa: et dóna més informació bibliogràfica del document

Mainmenu.gif Nova cerca: et porta de nou a la pantalla principal de cerca

Help.gif Ajuda: “ajudes del catàleg”


Demostració del tutorial

Media:Cerca_per_títol.swf‎


Consells per a la visió dels vídeos