Cerca per paraula clau pas a pas

From WikiEducator
Jump to: navigation, search

1.Una vegada estigueu a la pantalla de Cerca bàsica, seleccioneu l'opció Paraula Clau.

Podeu fer la cerca limitant la localització on voleu que es trobi el document que busqueu, per utilitzar aquest límit de cerca seleccioneu la biblioteca a l'apartat “Buscar al catàleg de”.

21.GIF

2. Tot seguit poseu la paraula clau que voleu a la casella Paraula o Frase i cliqueu Cercar. Per exemple, anem a buscar llibres que tractin de l’esport a Catalunya.


22.GIF


3. Tot seguit us apareixerà una llista amb els documents que compleixin els requisits escollits; en el nostre cas, que en la seva descripció bibliogràfica continguin les paraules esport i Catalunya. Per veure els exemplars i la disponibilitat del document escollit heu de clicar a sobre del número que es troba a l'esquerra de cada títol. (Per exemple, anem a veure els exemplars del títol: Gimnàstica rítmica).


23.GIF


4. Us apareixerà la pantalla d’Informació bibliogràfica (autor, títol, etc.). Si aneu a Còpies, arribeu al menú d’Exemplars i volums.


24.GIF


5. En el menú d’Exemplars i volums podeu consultar les biblioteques que el tenen (localització), la seva disponibilitat (estat) i el codi de barres (codi). Si voleu localitzar el document a la biblioteca, cliqueu a sobre del número que apareix a l'esquerra i accedireu a la pantalla de dades de l’exemplar.


25.GIF


6. En la pantalla de dades de l’exemplar, la signatura topogràfica us indica on podeu trobar el document a la biblioteca. Per tal de trobar-lo mireu les indicacions de la biblioteca i si cal també us podeu adreçar al personal de la biblioteca.


26.GIF


Altres opcions

Fitxa.GIF Fitxa: et dóna més informació bibliogràfica del document

Mainmenu.gif Nova cerca: et porta de nou a la pantalla principal de cerca

Help.gif Ajuda: “ajudes del catàleg”


Demostració del tutorial

Media:Cerca_per_paraula_clau.swf‎


Consells per a la visió dels vídeos