Cerca per editorial pas a pas

From WikiEducator
Jump to: navigation, search

1. Una vegada estigueu a la pantalla de Cerca bàsica, seleccioneu l'opció Editorial.

Podeu fer la cerca limitant la localització on voleu que es trobi el document que busqueu, per utilitzar aquest límit de cerca seleccioneu la biblioteca a l'apartat “Buscar al catàleg de”.


30.GIF


2. Tot seguit poseu l’editorial que voleu a la casella Paraula o Frase i cliqueu Cercar. Per exemple, anem a buscar documents publicats per Ariel.


31.GIF


3.Tot seguit us apareixerà una llista d’editorials amb la que heu escollit en primera posició. En cas que no hi hagi cap document associat a la vostra editorial us apareixerà una llista amb les editorials més semblants. El número que apareix a la part esquerra (Núm. Entrades) fa referència al nombre de documents que es tenen de l’editorial escollida.


32.GIF


4. Després de clicar sobre el nom de l’editorial desitjada us apareix un llistat de totes les obres publicades per aquesta editorial. Per veure els exemplars i la disponibilitat del document escollit heu de clicar a sobre del número que es troba a l'esquerra de cada títol. (Per exemple, anem a veure els exemplars del títol: Abuso sexual en la infancia).


33bis.GIF


5. Us apareixerà la pantalla d’Informació bibliogràfica (autor, títol, etc.). Si aneu a Còpies, arribeu al menú d’Exemplars i volums.


34.GIF


6. En el menú d’Exemplars i volums podeu consultar les biblioteques que el tenen (localització), la seva disponibilitat (estat) i el codi de barres (codi). Si voleu localitzar el document a la biblioteca, cliqueu a sobre del número que apareix a l'esquerra i accedireu a la pantalla de dades de l’exemplar.


35.GIF


7. En la pantalla de dades de l’exemplar, la signatura topogràfica us indica on podeu trobar el document a la biblioteca. Per tal de trobar-lo mireu les indicacions de la biblioteca i si cal també us podeu adreçar al personal de la biblioteca.


36.GIF


Altres opcions

Fitxa.GIF Fitxa: et dóna més informació bibliogràfica del document

Mainmenu.gif Nova cerca: et porta de nou a la pantalla principal de cerca

Help.gif Ajuda: “ajudes del catàleg”


Demostració del tutorial

Media:Cerca_per_editorial.swf‎


Consells per a la visió dels vídeos